Jeg hjælper dig med finde ro, overskud og glæde, så resten af dit liv er som en drømmerejse.

Det gør jeg, fordi jeg om nogen ved noget om hvordan det føles, når hverdagen strammer. Jeg har selv været der, hvor jeg havde fået sat mig i et liv, der mere mindede om et uendelig maraton end en eksotisk drømmerejse.

Det her er min historie. Det er historien om hvordan jeg gik fra at være skolelærer til at blive selvstændig. 

Min historie

Det startede med en uddannelse jeg i bund og grund ikke havde lyst til, men som var det fornuftige valg. Så i 2008 stod jeg med et eksamensbevis i den ene hånd, hvor der stod “Skolelærer” på og en baby i den anden. Jeg så ikke anden udvej end at søge det mest eksotiske af de lærerjobs jeg kunne finde, nemlig jobbet som ridelærer på en efterskole.

Det gik der 3 år med, og jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var helt så eksotisk som det lød. Men eleverne var fantastiske, og de har alle bidraget til, at jeg har fået en masse relations-kompetence med mig i bagagen. Efter 3 år stod jeg på den ene side med et job, der krævede at jeg arbejdede rigtigt mange weekender i træk, og på den anden side havde familien udvidet sig med endnu et barn.

Det kan være svært at holde fast

Jeg tog beslutningen om at det var på tide at finde ud af, hvad jeg virkelig ville med det her liv. Den beslutning holdt lige indtil jeg havde lagt min opsigelse, for kort tid efter blev jeg ringet op og tilbudt en stilling på den lokale folkeskole. Et tilbud jeg ikke kunne få mig selv til at sige nej til. Så jeg blev folkeskolelærer og det var på ingen måde eksotisk. Men arbejdstiderne var gode, lønnen fornuftig, og jeg fik en masse anerkendelse fra både ledelse og kollegaer.

Når mor ikke er glad

At jeg så overhovedet ikke var glad, det gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at ignorere. Men jo mere man prøver at ignorere noget, jo større bliver det, og pludselig kan andre mennesker også mærke det. En dag blev jeg nemlig hevet til side af en pædagog i min søns børnehave, der fortalte mig, at min lille, normalt meget velfungerende dreng, indeholdte en masse vrede, og at de anbefalede en samtale med PPR. Samtidig ville skæbnen dog, at jeg fik fri fra arbejdet i en måneds tid (Den der famøse lock-out som nogen måske husker). Pludselig trivedes min søn igen, og det gjorde jeg i den grad også. Jeg joker nogle gange med, at det var den bedste måned i mit liv. Det var i hvert fald en måned, hvor jeg lærte utroligt meget om mig selv, om mine værdier og ønsker for livet. 

Selvom det gjorde ondt at indse, at det var MIG og kun MIG, der havde ansvaret for hvordan jeg havde det, det var der også en stor lettelse i det. Når jeg selv har ansvaret, kan jeg også selv ændre det der ikke virker.

Stille og roligt begyndte jeg at arbejde med mig selv, og det endte med, at jeg for 2 år siden sagde mit faste, trygge job op for at kunne hjælpe andre i samme situation. Den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet. Nu stortrives jeg. Jeg elsker mandag morgen, onsdag eftermiddag og ja, generelt elsker jeg livet og nyder hvert et øjeblik. Livet sammen med mine nu 3 børn føles lettere end nogensinde før (og nej, det er ikke fordi jeg har fundet den magiske løsning på at få børn, til at holde op med at skændes ;-)).

Jeg forfølger mine drømme, og dermed lærer jeg mine børn, at gøre det samme. 

 

Jeg vil gerne hjælpe dig

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få klarhed over, hvor de er på vej hen i livet. Som din mentor, vejleder og terapeut sætter jeg alt ind, for at du bliver den bedste version af dig selv. Jeg hjælper dig med at se hvilken rolle, du har i de relationer du indgår i, og hvordan du kan ændre det til det bedre. Min erfaring er, at det ofte er små ændringer, der skal til for at opleve en stor forbedring.

Du skal være klar til at tage skridtet ud i det ukendte, men med mig ved din side, får du al den støtte og opbakning du har brug for.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kram fra Mette