Hvor ofte har du ikke snerret af manden, råbt af børnene og smidt hunden ud af huset, fordi du ikke kunne holde dem ud?

Måske kender du følelsen af, at der ALDRIG er ro i dit hoved? Eller at det trykker for brystet og gør ondt i maven, når du på arbejdet tænker på dine børn, og når du er sammen med dine børn tænker på dit arbejde.

Du ved formentlig en masse om hvordan du IKKE vil leve livet. Men har svært ved at forestille dig, hvordan det ellers skulle være.

Din tro på, at du faktisk både kan få karriere, familie og kærlighedsliv til at gå i en højere enhed, er meget lille. Du har alt for ofte oplevet, at du må ofre dig og lade dig nøjes, ganske enkelt fordi du ikke har overskud til andet. Måske du endda har slået dig til tåls med, at livet ikke er noget særligt.

HEY STOP – du har kun det her ene liv, så jo det er mega fantastisk. Du skal bare lige have lidt hjælp til at komme tilbage på sporet

Det er ikke din skyld, at samfundet presser os fra alle sider. Det er ikke din skyld, at du ikke er vokset op med verdens største selvtillid og selvværd. Det er ikke din skyld, at arbejdet lægger mere og mere pres på dig.

Men det er DIT ansvar, hvordan du reagerer fra nu og frem!

Der kommer ikke nogen og redder dig. Dit liv bliver ikke bedre af at placere skyld. Og du kan ikke bruge det til noget, at andre har det mindst lige så dårligt som dig.

Der er kun DIG til at skabe dit liv. Så hvordan vil du gerne leve?

Tag ansvaret tilbage og design dit liv

Jeg arbejder med livsdesign, som i al sin enkelthed vil sige, at du designer det liv, som er rigtigt for dig. Ligesom hvis du skulle designe for eksempel en stol, så kigger du på hvilke elementer, der SKAL være til stede (ben og sæde), hvilke du gerne vil tilføre (måske lækkert, blødt plys) og hvornår og hvordan du vil føre det ud i livet (tidspunkt og hvilken fabrik, der skal udføre opgaven).

Når vi taler livsdesign hjælper jeg dig med at se på hvilke elementer i dit liv, som du er bundet af og som du ikke er interesseret i at ændre. Det kan for eksempel være dine børn, dit hjem eller dit arbejde. Vi ser på hvordan du skaber en balance i de forhold.

Jeg hjælper dig også med at blive skarp på, hvilke elementer du gerne vil tilføre, for at du opnår mere glæde og kærlighed (eller hvad der nu er vigtigt for dig). Det vil sige at vi kaster et blik på dine værdier. Hvilke er forældet/ikke dine og hvilke skal tilføres som noget nyt?

Og så laver vi en plan for hvordan du kommer i mål!

Et Bodycompassion Livsdesign-forløb er så at sige et all-round tjek af dit liv.

Med Bodycompassions Livsdesign-forløb vil du opnå mere ro, mere balance, mere overskud og mere selvværd. Du vil lære at stå ved dig selv, at tage dig selv og dine drømme seriøst, og du vil lære at tage ansvar for det her fantastisk liv, som du har været så heldig at få.

Praktisk information

Bodycompassions Livsdesign foregår online via Skype/telefon. Vi vil have en samtale af 60 minutters varighed med 14 dages mellemrum. Derudover vil du få tilsendt materiale og øvelser via mail.

Pris

3 sessioner – 1950 kroner

5 sessioner – 2750 kroner

7 sessioner – 3500 kroner

Beløbet betales via mobilepay eller bankoverførelse dagen inden første session.

Kontakt mig på hello@bodycompassion.dk eller telefon 24 26 09 12 for at booke et forløb.