Der er ikke noget værre end at sidde ved det grønne bord, og kunne mærke hvordan hele kroppen lukker af og lukker ned.

Man får en følelse af, at man ikke kan trække vejret, hjernen føles fuldstændig sort og de ord, der kommer ud af ens mund minder i hvert fald ikke om noget, som man på et tidspunkt er blevet undervist i.

Det er desværre en oplevelse som mange unge mennesker vil befinde sig i i løbet af de næste par måneder.

For en ting er, at de lærer en masse faglig viden, der hvor de går i skole. Men meget få steder ruster man de unge mennesker til det pres, der opstår når hele ens fremtid afhænger af en eksamen på 30 minutter.

Det er vigtigt at kunne gå til eksamen

Vores samfund er mere end nogensinde optaget af hvilke karakterer vi får. Vi bliver alle sammen målt og vejet hele tiden.

Hvis vi fejler, kan det få store konsekvenser for de drømme, som vi har for fremtiden.

Derfor er der heller ikke noget at sige til, at cirka 15-20% af de studerende oplever generende eksamens-angst.

Men der er faktisk noget man kan gøre.

Ved at lære og forstå de mekanismer, der sætter i gang, når man skal ind til en eksamen, har man mulighed for at handle anderledes.

Man kan lære konstruktive teknikker, der hjælper en før, under og efter eksamen.

Og så kan man finde ind til det, der gør at man bliver stresset og angst i situationen.

1:1 forløb med fokus på at slippe eksamensangsten

Jeg tilbyder studerende et forløb over 5 sessioner, der gør dem i stand til at komme igennem en eksamens-situation på en mere rolig og behagelig måde.

Forløbet tager udgangspunkt i 1:1 coachende samtaler, hvor også kontakten mellem krop og hjerne inddrages.

3 forskellige muligheder

Bronze-forløb: Foregår online via Zoom (jeg sender personligt link inden sessionens start).

Du får samme 1:1 hjælp som ved fysisk møde, men er uafhængig af geografisk placering, da det kun kræver adgang til internettet og pc/smartphone.

Jeg har rigtig gode erfaringer med oplevelsen af nærhed i onlinesessioner, og anbefaler denne pakke til dem, der af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for eller ønsker at mødes fysisk.

Sølv-forløb: Foregår i en kombination af fysisk møde hos mig i Vestenskov (lige udenfor Nakskov på Lolland) og via Zoom (jeg sender personligt link inden sessionens start).

Første samtale afholdes i min klinik og har en varighed af 60 minutter. De 4 samtaler afholdes via Zoom. De har hver en varighed af 45 minutter.

Dette er rigtig god kombination af både fysisk møde og friheden i at mødes online.

Jeg anbefaler denne pakke, da den både giver trygheden i at mødes fysisk samt den frihed, der ligger i at mødes online.

Guld-forløb:Alle samtaler afholdes i min klinik i Vestenskov (lige udenfor Nakskov på Lolland) og har en varighed på 60 minutter.

Der er mulighed for skriftlig kontakt imellem sessionerne. Et par dage efter sidste session sender jeg en opfølgende mail, der lægger op til yderligere refleksion.

Det er også muligt for den studerende at kontakte mig løbende via mail/messenger.  Dette er det ultimative forløb til den studerende, der på alle måder ønsker at blive støttet hele vejen igennem eksamensperioden.

Fælles for alle forløb:

Samtalerne foregår med cirka 1 uges mellemrum. Tidspunktet for samtalen aftales fra gang til gang, således at der kan tages hensyn til andre aktiviteter på og i forbindelse med skolen.

Der kan dog aftales, at der skal være længere tid mellem de første samtaler og så intensiveres de til sidst på forløbet, for eksempel lige op til de første eksamener.

Priser:

Bronze-forløb: 2750 Kroner

Sølv-forløb: 3250 kroner

Guld-forløb:  3750 kroner

Ønsker du et forløb mod eksamensangst bedes du kontakte Mette Juszczyk på mail hello@bodycompassion.dk eller via tlf. 24 26 09 12

Andre udtaler:

”At arbejde med sig selv og sin fortid, er både svært og hårdt, men med Mettes solide støtte er jeg gået fra ikke at elske mig selv, til at elske mig selv.
Det har betydet, at jeg i min hverdag har fået mere ro i kroppen samt at jeg tror meget mere på mig selv og de ting jeg gør.”

Det som gør Mette speciel er, at hun er med hele vejen uanset tid og sted.
Mettes hjælp var en kæmpe gave, da jeg sad 10.000 km væk, og virkelig havde brug for støtte.”

Mettes kvaliteter:
– Hun er god til at lytte og forstå andre, samt komme med gode forslag til selvhjælpsøvelser.
– Hun accepterer andre, helt som de er!

Catharina Dam

Om Mette Juszczyk

Min baggrund for at lave disse eksamensangst forløb er, at jeg har arbejdet med unge mennesker de sidste 15 år.

Først som efterskolelærer, siden som folkeskolelærer og senest som coach og kropsterapeut i min egen virksomhed.

Udover at være uddannet lærer er jeg også certificeret life- og business-coach fra Sofia Manning. Jeg er endvidere certificeret kognitiv mentor fra Wattargruppen, stresscoach fra Bjarne Toftegaard samt kropsterapeut fra Totum – skolen for kropsterapi.

Udgangspunktet i coaching er at stille de rigtige spørgsmål og lytte efter, hvad der gemmer sig i svaret.  Det er det, der gør mine coachingssessioner så virkningsfulde.

Jeg brænder for at hjælpe unge mennesker med at genskabe troen på dem selv, og for at hjælpe dem med at styrke deres selvværd, så de er klar til at gå voksenlivet stærkt i møde.