Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Du skal vide, at jeg respekterer din oplysninger og aldrig kunne finde på, at give dem videre. Når du enten tilmelder dig mit nyhedsbrev eller booker en tid hos mig, så oplyser du jo nogle personlige informationer. Til dette formål benytter jeg mig af to forskellige systemer, nemlig Mailchimp og Easyme.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet bliver dine data behandlet af Mailchimp. Klik her for mere information 

Når du booker en tid via bookingsystemet, bliver dine data behandlet af Easyme. Klik her for mere information 

Generelle betingelser

Afbud

Vi kan alle komme i en situation, hvor et afbud til en ellers planlagt aftale er nødvendigt. Det har jeg fuld forståelse for.
Hvis du allerede dagen før vores aftale kan se, at det kommer til at knibe med tiden, bedes du kontakte mig, så finder vi en løsning.
Ved afbud mellem 24 og 12 timer før sessionens start koster afbud 50% af sessionens pris. Ved afbud senere end 12 timer før sessionens start koster det fuld pris.

Rettigheder
Bodycompassion har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og al materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser, coaching og abonnementer (både de gratis og dem du betaler for). Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.
Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Bodycompassions virksomhed. Bodycompassions navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.
Såfremt de(t) leverede produkter/materiale og Bodycompassions navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Bodycompassion berettiget til en bod på 120.000 kroner per overtrædelse. Såfremt der er tale om en fortsættende overtrædelse, beregnes ny konventionalbod for hver påbegyndt måned. Bodycompassion er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Ansvar
Ethvert erstatningsansvar, som Bodycompassion måtte pådrage sig i relation til sine produkter, kurser, coaching og abonnementer, er begrænset til direkte skade og tab. Bodycompassion skal under ingen omstændigheder være ansvarlig for indirekte skade eller tab. Ansvarfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Bodycompassion har handlet simpelt uagtsomt. Bodycompassions erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på det produkt eller den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører.

Tilfredshed
Er du ikke fuldt ud tilfreds med den service, ydelse eller coaching, du har modtaget i denne forretning, beder vi dig indtrængende om at tage kontakt til os. Vi vil meget gerne modtage din feedback og gå i dialog omkring dine ønsker og forventninger.

Lovvalg og værneting
Uoverensstemmelser mellem Bodycompassion og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.