Kropsterapi

Kropsterapi kombinerer det fysiske og psykiske

Livet leves igennem kroppen, om vi vil det eller ej. Alt det vi oplever, det vil også opleves gennem kroppen. Det betyder, at vi bliver påvirket både psykisk og fysisk af det, vi udsættes for.

At det hele spiller sammen kan vi mærke, når vi for eksempel bliver nervøse. Det mærker vi som ”sommerfugle i maven”. Når vi rammes af kærestesorg, så gør det ondt i hjertet. Og bliver vi kede af det, så mærker vi tårerne og en knugen i brystet.

Følelser bor i kroppen

Det er fordi at følelser ikke kan bo i vores hjerne. Følelser er bevægelser, og disse bevægelser foregår i kroppen.

Det betyder også, at når vi udsættes for mentale udfordringer, så kan det sætte sig som blokeringer eller spændinger i kroppen. Det viser sig for eksempel som hold i ryggen, ømme skuldre, hovedpine/migræne, fordøjelsesproblemer, led- og muskelsmerter eller måske en ankel, der bliver ved med at blive forstuvet samme sted.

Vores krop sender altid signaler, når der er noget, der ikke fungerer. Men fordi vi lever i en verden, hvor hjernen og dens kompetencer hyldes, så har vi mistet forbindelsen til kroppen.

Lær at lytte til kroppens hvisken

Jeg møder tit mennesker, der er sygemeldte med stress, som siger ”Jeg ved jo egentlig godt, at der var nogle symptomer, men jeg vidste ikke hvad de betød”. Det kan nemlig være rigtig svært at forstå signalerne, og ikke mindst at handle på de signaler, man får.

Det er det, som kropsterapi hjælper med.

Udover at hjælpe her og nu på de forskellige smerter, så finder kropsterapi også ind til årsagen af smerterne. For uanset hvor meget behandling en øm skulder får, så vil den aldrig forblive bedre, før der gøres noget ved årsagen til at den er øm.

Kropsterapi

Kropsterapi er samtale kombineret med en dybdegående, pulserende massage, vejrtrækningsteknik, akupressur, zoneterapi og let ledfrigørelse.

Gennem samtale og kropsbehandlingen frigøres spændinger, blokeringer, gamle mønstre, og du vil opleve en lethed og ro både fysisk og psykisk efter behandlingen.

Oplev øget velvære og overskud

På grund af behandlingens pulsering bliver kroppens lymfesystem også aktiveret, og blodgennemstrømningen øges. Alt sammen er med til at give øget velvære og overskud.

Gennem kropsterapi bliver det muligt for dig at slippe de gamle, selv-saboterende overbevisninger, og dermed blive skaberen af dit eget (drømme-)liv.

Kropsterapi er ikke kun til dig, der allerede oplever ubalancer i kroppen, men også til dig, der gerne vil forebygge, eller tage dit liv til næste level.

Kropsterapi anses for at være en komplementær behandling til det etablerede sundhedssystem på linje med fysioterapi, kiropraktik, osteopati.

Kropsterapi styrker kroppens egen helbredelsesproces og restitution

Kropsterapi arbejder blandt andet med følgende symptomer:

Fysisk:

Hovedpine/migræne

Ondt i skuldre og nakke

Fordøjelsesproblemer

Hold eller ondt i ryggen

Iskias- og lændesmerter

Led- og muskelsmerter

Menstruationssmerter/hormonel ubalance

Psykisk:

Stress

Udbrændthed

Selvværdsproblematikker

Træthed

Præstationsangst og nervøsitet

Traumer

Tvivl om retning i livet

Kropsterapi

Praktisk information

Ønsker du at booke tid til en behandling kan jeg kontaktes via sms på tlf. 24260912 eller via mail hello@bodycompassion.dk.

Under behandlingen ligger du på briksen i dit undertøj med et tæppe over dig. Du skal selv medbringe et lagen og et tæppe.

Behandlingen foregår i min klinik, der ligger Skovbyvej 19, 4900 Nakskov

Klient-udtalelse:


I en svær periode i mit liv, hvor tilværelsen på næsten alle fronter føltes svær og uoverskuelig, og hvor jeg havde svært ved at bevare min ellers positive livsindstilling, fik jeg heldigvis øjnene op for, hvad Mette og kropsterapi kunne gøre for mig.

Mette gav en tiltrængt lindring til min efterhånden temmelig trætte og udpinte krop og tilbød mig samtidig et fristed, hvor jeg kunne lette mit hjerte og lade ord (og også en hel del tårer) hjælpe mig med at få ryddet op i fortrængte følelser og tanker.
 
Hos Mette var der ikke nogen tanker eller følelser, som var forbudte, og hun tilbød samtidig den fortrolighed, empati og lyst til at lytte, som  var så vigtig for mig i en situation, hvor jeg var utroligt sårbar og tyndhudet. Jeg har efterfølgende – hjulpet godt på vej af blandt andet de værktøjer, som jeg fik af Mette – fået min sædvanlige appetit på livet igen og har fundet tilbage til mig selv i den bedste udgave med min sædvanlige energi og gå-på-mod.
 
Jeg er Mette meget taknemmelig for hendes hjælp og for hendes måde at være på og kan kun varmt anbefale hende, hvis du har lidt “ondt i livet”, eller hvis du blot føler, at du har brug for at forkæle dig selv lidt og finde et frirum for din krop og dine tanker og følelser.
Kærlig hilsen Gitte Andersen

Efter behandlingen

Efter behandlingen skal du sørge for at drikke godt med vand, da der sættes gang i udskillelsen af en masse affaldsstoffer.


Afbud

Vi kan alle komme i en situation, hvor et afbud til en ellers planlagt aftale er nødvendigt. Det har jeg fuld forståelse for.

Du kan kvit og frit selv melde afbud via den kvittering, du modtager i forbindelse med din booking i op til 24 timer før behandlingens start.

Ved afbud mellem 24 og 12 timer før aftalte session, koster det 50% af sessionens pris. I dette tilfælde bedes du kontakte mig på mail hello@bodycompassion.dk eller telefon 24260912. Ved udeblivelse eller afbud senere end 12 timer før sessionens start opkræves det fulde beløb.