Hvad er kropsterapi? Det spørgsmål støder jeg ofte på, og det er der ikke noget at sige til.

For kropsterapi er en behandlingsform, som endnu ikke er helt så udbredt som for eksempel coaching, massage eller zoneterapi.

Kropsterapi kan noget særligt

Kropsterapi er nemlig en behandlingsform, der kombinerer det fysiske med det psykisk.

Kropsterapi tager udgangspunkt i det hele menneske.

Måske har du oplevet, at du gang på gang forstuver den samme fod?

Eller at din skulder bliver ved med at gøre ondt, uanset hvor meget du har trænet den.

Måske har du migræne fra tid til anden, og selvom du virkelig har ledt efter årsager i det ydre, så kan du simpelthen ikke finde dem.

Det kan også være, at du har gået til psykolog, coach, stresscoach eller andet, men alligevel føler, at der mangler ET ELLER ANDET…

Det der et eller andet der mangler, det er kroppen. Og det er hele kroppen.

For hvad hjælper det at behandle den ømme skulder, hvis ømheden skyldes at du udsættes for stress-påvirkninger i din hverdag?

Eller hvad hjælper det at lede efter migræne-triggere i kosten, hvis den udløses af en spændt lysken, fordi du altid har været nødt til at passe på dig selv (mere end hvad godt er)?

Det er det, kropsterapi kan og gør. Kropsterapi hjælper med at koble krop og psyke sammen. Det giver en helt, næsten ubeskrivelig, frihed og ro i kroppen, når man arbejder med HELE problemet.

Kropsterapi arbejder med at finde ÅRSAGEN til smerterne og ubehaget og afhjælpe det. Det behandler ikke kun symptomerne, og det er nok den største forskel på kropsterapi og andre former for behandling.

Er det massage, samtale, hokus pokus eller?

Kropsterapi har intet med hokus pokus at gøre. Den viden som kropsterapi læner sig op ad udspringer fra gamle kinesisk medicin kombineret med den vestlige verdens viden om krop og psyke.

I kropsterapien kombinerer man meridianbane-massage, organ-massage, zoneterapi, akupressur, let ledfrigørelse, samtale-terapi og åndedrætsteknik.

Det er denne kombination, der er så unik. Og det er denne kombination, der skaber de vildeste resultater og giver muligheden for at slippe gamle mønstre, overbevisninger og ikke mindst gamle og dybe spændinger.

Kropsterapi kan hjælpe dig, der lider af stress, migræne/hovedpine, muskelsmerter, mave-tarm-problemer, dårligt immunforsvar, angst, depression, lavt selvværd eller dig, som står et sted i livet, hvor du ganske enkelt ikke kan mærke dig selv eller dine behov.

Praktisk information

Under behandlingen ligger du på briksen i dit undertøj med et tæppe over dig. Du skal selv medbringe et lagen og et tæppe.

Behandlingen er oliefri, så du skal ikke bekymre dig om oliepletter på lagen, tæppe eller undertøj.

Efter behandlingen skal du sørge for at drikke godt med vand, da der sættes gang i udskillelsen af en masse affaldsstoffer.

Du er selvfølgelig velkommen til at prøve kropsterapien blot en enkelt gang, men samtidig vil jeg også gøre opmærksom på, at den bedste og største effekt får man, hvis man er villig til at gå ind i et forløb. Jeg har fuld respekt for at der kan være forhindringer som økonomi og tid, der står i vejen for dette. Dog vil jeg alligevel anbefale, at du allerede nu overvejer, hvor tit og hvornår du vil komme igen.

Pris for en session af 60 minutters varighed (inkl. kort snak, af- og på-klædning) – 650 kroner (betales i forbindelse med behandlingen enten kontant eller via mobilepay)

Pris for 5-turs-kort (samme betingelser som enkelt session) – 2750 kroner (besparelse 500 kroner). 5-turs-kort købes i forbindelse med behandlingen. 5-turs-kortet har en gyldighed på 12 måneder fra købsdato.

Behandlingen foregår i Nakskov (Søndergade 2B, 2. sal, 4900 Nakskov). Der er gode parkeringsmuligheder på den bagerste del af “Menys parkeringsplads).

Jeg kan godt komme til dig mod et gebyr på 100 kroner (gælder kun på Lolland). Så hvis du kan samle flere, der vil have behandling sammen med dig, så kan i sagtens dele gebyret.


Afbud

Vi kan alle komme i en situation, hvor et afbud til en ellers planlagt aftale er nødvendigt. Det har jeg fuld forståelse for.

Du kan kvit og frit selv melde afbud via den kvittering, du modtager i forbindelse med din booking i op til 24 timer før behandlingens start.

Ved afbud mellem 24 og 12 timer før aftalte session, koster det 50% af sessionens pris. I dette tilfælde bedes du kontakte mig på mail hello@bodycompassion.dk eller telefon 24260912. Ved udeblivelse eller afbud senere end 12 timer før sessionens start opkræves det fulde beløb.

Klient-udtalelse:
I en svær periode i mit liv, hvor tilværelsen på næsten alle fronter føltes svær og uoverskuelig, og hvor jeg havde svært ved at bevare min ellers positive livsindstilling, fik jeg heldigvis øjnene op for, hvad Mette og kropsterapi kunne gøre for mig. Mette gav en tiltrængt lindring til min efterhånden temmelig trætte og udpinte krop og tilbød mig samtidig et fristed, hvor jeg kunne lette mit hjerte og lade ord (og også en hel del tårer) hjælpe mig med at få ryddet op i fortrængte følelser og tanker.
 
Hos Mette var der ikke nogen tanker eller følelser, som var forbudte, og hun tilbød samtidig den fortrolighed, empati og lyst til at lytte, som  var så vigtig for mig i en situation, hvor jeg var utroligt sårbar og tyndhudet. Jeg har efterfølgende – hjulpet godt på vej af blandt andet de værktøjer, som jeg fik af Mette – fået min sædvanlige appetit på livet igen og har fundet tilbage til mig selv i den bedste udgave med min sædvanlige energi og gå-på-mod.
 
Jeg er Mette meget taknemmelig for hendes hjælp og for hendes måde at være på og kan kun varmt anbefale hende, hvis du har lidt “ondt i livet”, eller hvis du blot føler, at du har brug for at forkæle dig selv lidt og finde et frirum for din krop og dine tanker og følelser.
Kærlig hilsen Gitte Andersen