Kropsterapi for børn og unge

Børn og unge har lige så stor glæde af kropsterapi som voksne, hvis ikke mere.

Jeg møder ofte børn og unge, der på den ene eller anden måde ikke fungerer i deres dagligdag. Der kan være problemer i skolen, i hjemmet eller i kroppen. De kan ofte have en følelse af utilpashed i kroppen, som så kommer til udtryk på mange forskellige måder.

Kropsterapi til børn kan afhjælpe:

Uro, spændinger, hovedpine, adfærdsvanskeligheder, stress, smerter i kroppen, ondt i maven, præstations-angst mm.

Er der forskel på kropsterapi til børn og unge?

Som udgangspunkt så nej, det er der ikke. Det er samme form for massage, altså pulserende tryk på meridianbanerne, akupressur, zoneterapi og fokus på vejrtrækningen. Alligevel adskiller kropsterapi for børn og unge sig fra kropsterapi til voksne ved, at der blandt andet er mindre snak, og at sessionen ikke altid varer lige så længe som for en voksen. Det er vigtigt for mig som behandler, at have muligheden for at stoppe, så snart jeg mærker at barnet/den unge har fået nok. Nogle gange skal der ikke helt så meget til som hos voksne.

Generelt er behandlingen af børn og unge “nemmere”, forstået på den måde, at de reagerer meget hurtigere på deres krop end voksne gør. Deres intuition om hvad kroppen har brug for, er ikke gemt lige så langt væk som hos voksne.

Jeg behandler børn fra 6-års alderen.

Giv dit barn en ny måde at være i sin verden på, book tid HER

PRAKTISK

Alder: 6-15 år

Pris: 450 kroner/session

Sted: Skovbyvej 19, 4900 Nakskov

Medbring: Lagen og tæppe