Vil du ændre din fremtid? Så må du acceptere din nutid!

Mange af os drømmer om at skabe (store) ændringer i vores fremtid. For at det kan lade sig gøre, er der dog en ting du er nødt til først, og det er at acceptere hvor du er nu.

Lyder det kringlet? Så læs med videre. Måske du kan blive lidt klogere på hvorfor og hvordan.

Hvad drømmer du om?

Hvis du ligner de skønne kvinder, der er i forløb hos mig, så går du rundt med en enkelt eller flere drømme i maven. Drømme om et liv, der er på en eller anden måde er bedre end der hvor du befinder dig nu. Det er i hvert fald de færreste, der drømmer om et liv, der er værre end der hvor de er nu 😉

Måske drømmer du om

Et nyt job?

En rejse?

Et barn?

Et vægttab?

En mand?

Eller noget helt 6., 7. eller 8.?

 

Uanset hvad du drømmer om, så er det noget der er med til at højne kvaliteten af dit liv fremover. Prøv et øjeblik at lukke øjnene og forstil dig, hvordan det er at være dig, når din drøm går i opfyldelse… Dejligt ik’? Det kan give helt sommerfugle i maven, at forestille sig, at man ligger på den der lækre bounty-strand, eller står med sin lille nye baby i armene, bliver gift med manden i sit liv, eller at man måske skal møde ind på sit nye arbejde for første gang.

 

Al ændring sker med accept

Alt for mange drømme strander fordi vi ikke finder vejen hen til dem. Fordi det simpelthen er for svært at se vejen. Måske fordi vi har sat vores drøm op på en piedestal, hvor der er så langt op, at vi opgiver på forhånd.

Jeg er jo kæmpe fortaler for, at vi skal følge vores drømme. Jeg mangler endnu at møde et menneske, der har en drøm, der er umulig. Alle de drømme jeg har hørt om indtil videre, både professionelt og privat er drømme, der er mulige (måske lige bortset fra enkle der drømmer om et biologisk barn, og som af den ene eller anden årsag ikke kan blive gravid).

Noget jeg til gengæld ikke mangler at møde, det er forhindringerne, der bremser lige præcis den her drøm.

Jeg har ikke tid nok

Jeg har ikke penge nok

Der er ingen der støtter mig

Det er ikke lige så nemt for mig, som det er for alle andre

Man kan jo ikke bare…

Jeg bliver nødt til at …

Du kan nok selv tilføje flere 😉

 

Find dit fokus

Hvis du gerne vil ændre dit mindset omkring disse undskyldninger, så bliver du nødt til at kigge ærligt på dem.

Tag et ærligt kig på det, der forhindrer dig i at nå dit mål. Og så skal du acceptere,at sådan er det lige nu! For eksempel kan du acceptere, at du ikke har penge nok LIGE NU. Se på din situation og accepter, at det er der du er lige nu.

Accept er IKKE lige med at du lader det blive ved det. Men det frigiver din energi, så du i stedet kan fokusere på det, som du kan ændre. Et skifte fra “Jeg kan jo ikke følge min drøm, fordi jeg ikke har penge nok” til “Jeg vil følge min drøm, og selvom jeg ikke har penge nok lige nu, så vil jeg gå efter dem”. Med det skifte vil du begynde at få øje på de små tiltag du kan gøre i det daglige for at komme et skridt tættere på din drøm. Du kan simpelthen lægge en plan for hvordan du kan komme tættere på din drøm

Skal du for eksempel droppe frokosten i kantinen og have madpakke med i stedet?

Skal du bruge din aften på at læse ny viden i stedet for at se tv?

Skal du starte til boksning i stedet for zumba for at møde en spændende mand?

 

Hvilke ting i dit liv skal du acceptere LIGE NU, for at kunne få fokus på det du drømmer om?

 

Hav en dejlig mandag fyldt med kærlighed til dig selv <3

Kram fra

Mette

 

PS: Hvis du vil blive endnu skarpere på hvordan du kommer til at leve dit drømme liv, så har jeg to tilbud til dig lige pt.

  1. Jeg afholder en gratis workshop med fokus på at skabe sit drømme liv tirsdag den 11/9-18. Klik HER for mere information
  2. Jeg tilbyder et forløb i personligt livsdesign, der tager udgangspunkt i dit liv, dine forhindringer og dine drømme. Klik HER for mere information

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.