Hverdagssundhed eller hvad?

Jeg har længe gået rundt og haft det svært med navnet på min virksomhed og siden her. ”Hverdagssundhed.dk” Hmmm, hvad er det egentlig? Og er det overhovedet mig?

Jeg bliver ved med at hænge fast i ordet sundhed som noget, der har med kostrestriktioner og hardcore træningsplaner at gøre. Det er som regel også det første, jeg bliver spurgt om når folk, der ikke kender til mig, hører navnet. ”Nå, så laver du kostplaner og sådan noget” spørger de. Og der må jeg bare skuffe;-) Det gør jeg ikke, og det kommer jeg heller aldrig til. Der findes så mange andre dygtige mennesker ude i det danske land, der gør det i det. Folk der er i stand til at følge deres egne planer, og lever et super sundt liv, der garanteret gør dem i stand til at leve, til de bliver mindst 110 år;-) Den del af befolkningen tilhører jeg ikke. Jeg er ikke i stand til at følge en plan, endsige selv lave OG følge min egen plan. Jeg kan ikke en gang følge planen bag på en pakke Knorr Lasagene, så de gange jeg har forsøgt mig med en kost- eller motionsplan, er det gået en helt anden vej i løbet af 48 timer;-)  

Men det jeg er god til, det er at skabe en hverdag, der giver glæde, trivsel og som er sjov at være i. For mig betyder det lige dele motion og sofatid, lige dele broccoli og chokolade (who am I kidding, har sgu da aldrig spist lige så meget broccoli som chokolade, but you get the picture;-)) og flere positive vendinger om mig selv og mit liv end negative. Men er det nok til at slå sig ned på et begreb som ”hverdagssundhed”? Jeg er stadig i tvivl, om det er det rette for mig. Måske jeg snart finder på et nyt navn eller finder en ro i at sundhed kan være andet end kogt kylling og Ironmans.

Lidt søndagstanker fra mig;-) Hav den skønneste eftermiddag.

Kram MetteSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Tilmeld dig nyhedsbrevet
Og få samtidig E-bogen "Genveje til succes i hverdagen"
Vi respekterer selvfølgelig dine oplysninger og giver dem ikke videre