Historien om frygten for at fejle

Jeg kender en kvinde. Hun har altid en masse planer og gang i tusind ting. Hun snakker også tit om, at nu skal hun tabe sig, eller motionere mere, eller leve sundere. Når hun ikke snakker om det, så tænker hun meget på det. Så føler hun sig lidt slasket og ikke helt lige så meget værd, som alle dem hun kender, og absolut ikke lige så meget værd som alle dem hun følger på Facebook og Instagram. I hendes verden er alle dem hun møder rundt om i den virtuelle verden kendte mennesker, og de har helt sikkert masser af succes.

Kvinden har dog en udfordring. For selvom hun elsker alle ideerne om alt det hun kunne udrette, og det er er uanset om det er huslige renoveringsprojekter, om det er en livsstilsændring eller om det er projekter af mere karrieremæssig karakter, så sker der ikke rigtig noget. Hun bruger faktisk en masse energi på at tænke på det, så man kan jo undre sig over at der ikke sker mere.

Hvorfor har hun ikke tabt de der 5 kg, hun altid ævler om? Hvorfor har hun ikke fået færdiggjort flere af de projekter, hun har sat i gang derhjemme? Hvorfor har hun ikke kontaktet nogle af alle de mennesker, som hun ved vil kunne hjælpe hende på vej rent karrieremæssigt? Hvorfor bruger hun mere tid på de sociale medier, end på at gøre noget ved de planer hun egentlig har med livet? Hvorfor bruger hun mere tid på at surfe efter inspiration til det liv hun gerne vil leve, i stedet for at leve det og være inspirationen?

Jeg tror at hun er bange for at fejle. Hvad nu hvis hun begynder at gå efter sine drømme og det viser sig, at hendes drømme ikke bliver opfyldt? Hvad nu hvis hun slet ikke er så dygtig som hun troede, og som hun gennem mange år har fortalt andre folk. Hvad nu hvis hun ikke bliver lykkeligere af at tabe 5 kg./få sat stuen i stand/få det job hun tænker på? Hvad nu hvis hun bruger en masse energi på en indsats, som alligevel ikke blev til lige det hun forestillede sig? Hvad nu hvis hun ikke kan regne det hele ud på forhånd?

Måske det er ved at være på tide, at jeg tager hende i hånden og fortæller hende at det nok skal gå alt sammen. At jeg tager hende med op i skyerne og lader hende flyve frit, og viser hende at vingerne godt kan bære.  

Hav den skønneste weekend <3

 

what-if-i-fallSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Tilmeld dig nyhedsbrevet
Og få samtidig E-bogen "Genveje til succes i hverdagen"
Vi respekterer selvfølgelig dine oplysninger og giver dem ikke videre