Dit job, dit ansvar?

 

Måske er vinterferien ved at være forbi, og på mandag starter hverdagen igen? Hvordan har du det egentligt med dit job? Er det noget du glæder dig til hver dag, eller er det noget der skal overstås? Trives du med dine kolleager og med de opgaver du udfører? Eller er du en af dem der tænker, at du i hvert flad ikke skal blive gammel i det her job, men du skal bare liiiige ….. før at du gør noget ved det?

Blot til info så vil jeg lige minde dig om, at du frivilligt vælger at tage på arbejde hver eneste gang, du tager af sted. Provokerende? Ja måske, men ikke desto mindre sandt. Hvis du ikke trives det sted, hvor du bruger cirka en tredjedel af dit liv, så er det på tide at gøre noget andet. Hvad det andet skal være, det ved kun du;-) Måske et nyt job, en ny uddannelse, starte selvstændigt eller noget helt fjerde.

Hvis du ikke er klar til at gøre noget ved situationen lige nu, og det kan der være mange grunde til, så vær i det mindste bevidst om at du er der frivilligt, og tag det ansvar der så følger med.

Måske har du ret i at politikkerne er nogle fjolser, der forringer dine arbejdsvilkår? Måske du har ret i, at din kollega er det mest trælse menneske på den nordlige halvkugle? Måske er de børn du arbejder med virkelig blevet værre med årene? Men det du ikke har ret i er, at du ikke kan gøre noget ved det. Du kan ikke ændre alle de andre og alt omkring dig. Det eneste du kan ændre er dig selv, og den måde du anskuer tingene på. Så hvordan vil du gøre det til en bedre arbejdsplads til fordel for dig selv og dem omkring dig? Gør ikke dig selv mindre værd end du er, og gør ikke dig selv til offer for det liv, som DU har valgt. Kan du ikke få andre til at ændre sig, så kan du ændre, hvordan du lader dig påvirke af andres opførsel.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Tilmeld dig nyhedsbrevet
Og få samtidig E-bogen "Genveje til succes i hverdagen"
Vi respekterer selvfølgelig dine oplysninger og giver dem ikke videre