Din udstråling er vigtig – part 3 (og sidste i denne omgang;-))

Du er forhåbentligt begyndt at tage bare lidt af ansvaret for dit eget humør?

Hvis det ikke rigtig hjælper endnu, så vil jeg lige dele et lille trick med dig, som jeg selv begyndte at praktisere for et halvt års tid siden.

Kender du det der med, at man har noget tøj i skabet, man kun bruger ved særlige lejligheder? Makeup er måske kun noget du gør noget ud af, når du skal til fest? Øreringene ligger pænt i smykkeskrinet og kommer kun på, når du en gang imellem er i virkelig god tid?

Hvis du arbejder hen imod at dine hverdage (altså de der dage, du har flest af i dit liv;-)) skal blive gode, så gør lidt specielt ud af dem. Tag den der fine nederdel på, som du sikkert synes er alt for meget til jobbet nede i børnehaven. Eller tag dine fine sko på til dine cowboybukser. Husk at finde øreringene frem, og gør det til en regel for dig selv, at du har øreringe i hver dag. Det kan også være, at du føler dig ekstra feminin hvis du har neglelak på fingrene, så er det der du sætter ind.

Jeg siger ikke, at du skal gøre det hele hver dag, men gør et eller andet der er specielt for dig HVER DAG. Det giver dig en følelse af lækkerhed, og det løfter altså humøret adskillige grader, når man føler sig lækker.

Prøv det og lad mig endelig vide om det virker for dig.

Hav en lækker dag!

Kram fra Mette  Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Tilmeld dig nyhedsbrevet
Og få samtidig E-bogen "Genveje til succes i hverdagen"
Vi respekterer selvfølgelig dine oplysninger og giver dem ikke videre